[InterMine Dev] Intermine API

Alex Kalderimis alex at intermine.org
Tue Nov 6 14:44:12 GMT 2012


I finally managed to track down this error and get things working again.
Sorry for the delay involved.

You should be able to install from CPAN shortly, but in the meantime you
can also install from the git repository:
git://github.com/alexkalderimis/intermine-ws-perl.git

All best,

Alex

On 02/11/12 14:44, James Blackshaw wrote:
> Hi,
> we're trying to install the latest Intermine API. We've tried both on my
> local Mac and on the server we've got Intermine 1.1 on. When we run the
> CPAN install command we get an error:
> 
> Manifying blib/man3/JSON::backportPP.3pm
>   MAKAMAKA/JSON-2.53.tar.gz
>   /usr/bin/make -- OK
> Running make test
> PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e"
> "test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t
> t/00_load.t ................. ok
> t/00_pod.t .................. ok
> t/01_utf8.t ................. ok
> t/02_error.t ................ ok
> t/03_types.t ................ ok
> t/06_pc_pretty.t ............ ok
> t/07_pc_esc.t ............... ok
> t/08_pc_base.t .............. ok
> t/09_pc_extra_number.t ...... ok
> t/10_pc_keysort.t ........... ok
> t/11_pc_expo.t .............. ok
> t/12_blessed.t .............. ok
> t/13_limit.t ................ ok
> t/14_latin1.t ............... ok
> t/15_prefix.t ............... ok
> t/16_tied.t ................. ok
> t/17_relaxed.t .............. ok
> t/18_json_checker.t ......... ok
> t/19_incr.t ................. ok
> t/20_unknown.t .............. ok
> t/21_evans_bugrep.t ......... ok
> t/22_comment_at_eof.t ....... ok
> t/99_binary.t ............... ok
> t/e00_func.t ................ ok
> t/e01_property.t ............ ok
> t/e02_bool.t ................ ok
> t/e03_bool2.t ............... ok
> t/e04_sortby.t .............. ok
> t/e05_esc_slash.t ........... ok
> t/e06_allow_barekey.t ....... ok
> t/e07_allow_singlequote.t ... ok
> t/e08_decode.t .............. ok
> t/e09_encode.t .............. ok
> t/e10_bignum.t .............. ok
> t/e11_conv_blessed_univ.t ... ok
> t/e12_upgrade.t ............. ok
> t/e13_overloaded_eq.t ....... ok
> t/e14_decode_prefix.t ....... ok
> t/e15_tie_ixhash.t .......... ok
> t/e16_incr_parse_fixed.t .... ok
> t/e90_misc.t ................ ok
> t/x00_load.t ................ ok
> t/x02_error.t ............... ok
> t/x12_blessed.t ............. ok
> t/x16_tied.t ................ ok
> t/xe01_property.t ........... ok
> t/xe02_bool.t ............... ok
> t/xe03_bool2.t .............. ok
> t/xe04support_by_pp.t ....... ok
> t/xe05_indent_length.t ...... ok
> t/xe08_decode.t ............. ok
> t/xe10_bignum.t ............. ok
> t/xe11_conv_blessed_univ.t .. ok
> t/xe12_boolean.t ............ ok
> t/xe19_xs_and_suportbypp.t .. ok
> t/xe20_croak_message.t ...... ok
> All tests successful.
> Files=56, Tests=3825, 13 wallclock secs ( 2.01 usr  0.29 sys +  9.67
> cusr  0.97 csys = 12.94 CPU)
> Result: PASS
>   MAKAMAKA/JSON-2.53.tar.gz
>   /usr/bin/make test -- OK
> Running make install
> Installing /usr/local/share/perl/5.14.2/JSON.pm
> Installing /usr/local/share/perl/5.14.2/JSON/backportPP.pm
> Installing /usr/local/share/perl/5.14.2/JSON/backportPP/Boolean.pm
> Installing /usr/local/share/perl/5.14.2/JSON/backportPP/Compat5005.pm
> Installing /usr/local/share/perl/5.14.2/JSON/backportPP/Compat5006.pm
> Installing /usr/local/man/man3/JSON::backportPP.3pm
> Installing /usr/local/man/man3/JSON::backportPP::Boolean.3pm
> Installing /usr/local/man/man3/JSON.3pm
> Installing /usr/local/man/man3/JSON::backportPP::Compat5005.3pm
> Installing /usr/local/man/man3/JSON::backportPP::Compat5006.3pm
> Appending installation info to /usr/lib/perl/5.14/perllocal.pod
>   MAKAMAKA/JSON-2.53.tar.gz
>   sudo /usr/bin/make install  -- OK
> Running Build for I/IN/INTERMINE/Webservice-InterMine-1.0000.tar.gz
>   Has already been unwrapped into directory
> /home/it/.cpan/build/Webservice-InterMine-1.0000-MCkWQR
> 
>   CPAN.pm: Building I/IN/INTERMINE/Webservice-InterMine-1.0000.tar.gz
> 
> Building Webservice-InterMine
>   INTERMINE/Webservice-InterMine-1.0000.tar.gz
>   ./Build -- OK
> Running Build test
> t/00-load.t ................................ 1/1
> #   Failed test 'use Webservice::InterMine;'
> #   at t/00-load.t line 6.
> #     Tried to use 'Webservice::InterMine'.
> #     Error:  Can't call method "does_role" on an undefined value at
> /usr/local/lib/perl/5.14.2/Moose/Meta/TypeConstraint/Role.pm line 101.
> # Compilation failed in require at
> /home/it/.cpan/build/Webservice-InterMine-1.0000-MCkWQR/blib/lib/Webservice/InterMine/Service.pm
> line 51.
> # BEGIN failed--compilation aborted at
> /home/it/.cpan/build/Webservice-InterMine-1.0000-MCkWQR/blib/lib/Webservice/InterMine/Service.pm
> line 51.
> # Compilation failed in require at
> /home/it/.cpan/build/Webservice-InterMine-1.0000-MCkWQR/blib/lib/Webservice/InterMine.pm
> line 188.
> # BEGIN failed--compilation aborted at
> /home/it/.cpan/build/Webservice-InterMine-1.0000-MCkWQR/blib/lib/Webservice/InterMine.pm
> line 188.
> # Compilation failed in require at (eval 4) line 2.
> # BEGIN failed--compilation aborted at (eval 4) line 2.
> Bailout called.  Further testing stopped:
> Use of uninitialized value $Webservice::InterMine::VERSION in
> concatenation (.) or string at t/00-load.t line 10.
> # Testing Webservice::Webservice::InterMine , Perl 5.014002, /usr/bin/perl
> # Looks like you failed 1 test of 1.
> FAILED--Further testing stopped.
>   INTERMINE/Webservice-InterMine-1.0000.tar.gz
>   ./Build test -- NOT OK
> //hint// to see the cpan-testers results for installing this module, try:
>   reports INTERMINE/Webservice-InterMine-1.0000.tar.gz
> Running Build install
>   make test had returned bad status, won't install without force
> 
> 
> Are we missing some dependency that's not included in the list that CPAN
> tries to install or is there another problem?
> 
> -James
> 
> _______________________________________________
> dev mailing list
> dev at intermine.org
> http://mail.intermine.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev



More information about the dev mailing list