[InterMine Dev] error when ant in bio/test-all/

Pengcheng Yang pengchy at gmail.com
Mon Jul 20 02:29:03 BST 2015


Hi,

I have run a single test in bio/sources/fly, successful for flyatlas but 
failed for flybase-expression. The error message for flybase-expression 
is listed as follow:

BUILD FAILED
/home/pengchy/Soft/05.SystemBiology/intermine/bio/sources/fly/flybase-expression/test/build.xml:7: 
Cannot find 
/home/pengchy/Soft/05.SystemBiology/intermine/bio/imbuild/tests.xml 
imported from 
/home/pengchy/Soft/05.SystemBiology/intermine/bio/sources/fly/flybase-expression/test/build.xml

Total time: 0 seconds

Thank you!

Best,
Pengcheng Yang


On 2015/7/20 9:05, Pengcheng Yang wrote:
> Hi,
>
> I'm on the latest Intermine Jul 10, 2015. Following the documentation 
> of 1.3.4 InterMine Tests, I have successfully run "ant clean build-db" 
> in bio/test-all/dbmodel and "ant clean" in bio/test-all. However, the 
> error was encountered when tun "ant" in bio/test-all. With the 
> following error messages and additional directories listed followed.
>
>
> BUILD FAILED
> /home/pengchy/Soft/05.SystemBiology/intermine/imbuild/tests.xml:70: 
> The following error occurred while executing this line:
> /home/pengchy/Soft/05.SystemBiology/intermine/imbuild/tests.xml:145: 
> ${test.forkmode} is not a legal value for this attribute
>
> Total time: 10 seconds
>
> ---------------------------------- additional directories in 
> bio/test-all after run ant:
> ${build.coverage.dir}
> ${build.coverage.results.dir}
> ${build.instrumented.dir}
> ${build.test.resources.dir}
>
>
>
> Best,
> Pengcheng Yang




More information about the dev mailing list